Instagram'da Youtube Videosu Nasıl Paylaşılır

İnternet kullanıcı sayısı her geçen gün artıyor. Bu durum haliyle insanların kimi alışkanlıklarında bazı değişiklere neden oluyor. Örneğin artık kitap okumak yerine sevdiğimiz ya da methini duyduğumuz bir eseri Youtube üzerinden sesli olarak dinleyebiliyoruz. Yahut daha genel bir örnek vermek gerekirse yakın dostlarımıza hal hatır sormak için mektup yazıp telgraf çekmek yerine e-posta veya sosyal medya yoluyla iletişim ve etkileşim kurmayı tercih ediyoruz.

Günümüzde dijital dünyanın sunduğu avantajlar saymakla bitmiyor. Hatta hayatımızı o denli hızlı bir şekilde değişime uğratıyor ki bazen buna yetişmek bile başlı başına dert. Daha açık konuşmak gerekirse bundan 10 sene önce hayatımıza giren Facebook gibi popüler sosyal medya araçları öncesinde internet üzerinden iletişim kurmak çok daha zordu.

Günümüzde birçok sosyal medya platformu bulunuyor. Bunlar içinde en yenilerinden biri olarak Instagram özellikle son 2 yılda yaptığı atılımlarla en popüler platform olarak dikkat çekiyor. Instagram üzerinde her gün 1 milyardan fazla insan online oluyor. Bu da haliyle popüler sosyal medya platformunun birçok kimse tarafından kullanılmasını sağlıyor.

İlk kurulduğu yıllarda sadece insanların fotoğraf paylaşmasına olanak tanıyan Instagram günümüzde video paylaşımına da imkan tanıyor. Durum böyle olunca haliyle dünyanın en popüler video paylaşım sitesi Youtube videolarını Instagram üzerinden nasıl paylaşılacağı sorunu gündeme oturuyor. Peki, Instagram üzerinden Youtube videosu paylaşma nasıl yapılır?

Instagram Üzerinde Video Paylaşma Nasıl Yapılır?

Günümüzde sosyal medya sitelerinde sadece vakit geçirmek isteyen sıradan insanların hesapları bulunmuyor. Aynı zamanda işletmeler her geçen gün artan sayıda kullanıcıya ulaşan sosyal medya sitelerinde hesap açarak burada yeni müşteriler kazanmayı hedefliyor.