Instagram'da Profilinize Bakanları Görün

2010 yılında kurulduğu zaman sadece fotoğraf paylaşmaya yarayan bir sosyal ağken Instagram günümüzde dünya üzerinde en çok ziyaretçi çeken sosyal medya platformu konumunda yer alır. Platformun bu denli popüler olmasında Facebook, Twitter ve Pinterest gibi sosyal medya sitelerine nazaran Instagram uygulamasının sürekli kendini yenilemesi önemli rol oynamıştır. Ayrıca insanlar artık görsel basını kullanmayı yazılı materyallere oranla daha fazla tercih etmektedir. Bu da haliyle Instagramın popülaritesinin artmasına sebep olmuştur.

Instagram sahip olduğu canlı yayın, IGTV, hikaye ekleme gibi özelliklerle gerek işletmeler gerekse kullanıcıların ilgisini çekmeyi başarmıştır. Günümüzde sosyal medya platformunda yer alan hesabına takipçi eklemek isteyen yığınla Instagram kullanıcısı vardır. Aynı şekilde “Instagram profilime bakanlar nasıl görülür” araması arama motorlarında bilhassa son 2 yılda artan oranda yapılmaktadır. Peki, Instagram profilinize bakanları görmek mümkün müdür? İnternet ortamında bu hizmeti sağladığını iddia eden uygulamalar güvenilir mi? Bu tarz uygulamaları kullanmak zararlı mıdır? Bu soruların cevapları için yazının devamını okuyun.

Instagram Profilime Bakanları Görmek Mümkün mü?

Öncelikle belirtmek faydalı olacaktır ki; bir kullanıcının kendi Instagram profiline bakanları görmesi mümkün değildir. Sosyal medya platformunun üyelerine sunduğu hizmetler arasında Instagram profiline kimlerin baktığını görmeniz imkansızdır. Fakat bu veriler yine de şirketin bünyesinde depolanır. Çünkü Instagram görüntülü reklam pazarlamasında en popüler platformlardan biri konumunda bulunur. Haliyle Instagram üzerinden reklam yayınlayan biriyseniz bir pazarlama stratejisi geliştirmek ve hedef kitle belirlemek için gerek profilinize kimlerin baktığını gerekse yayınlarınızı kimlerin takip ettiğini öğrenmek istersiniz.