Instagram’ın Son Güncelleme

Instagram’ın en fazla kullanıcıya sahip olan sosyal medya uygulaması Facebook tarafından satın alındığını artık herkes biliyor. Facebook kendi şirketi Instagram’ı daha fazla geliştirmek ve onun daha fazla kullanıcıya ulaşmasını sağlamak amacıyla her geçen gün bir yeni güncelleme yayınlıyor.

Bu güncellemelerin 2019 yılı içerisinde yapılanları oldukça radikal güncellemeler. Hatta söylentilere göre henüz yayınlanmayan güncellemeler şu an var olanları geride bırakacak cinsten olabilir. Biz öncelikle bu yılın başından itibaren yapılan güncellemelere bir göz atalım ve onları inceleyelim.

Son Görülme Güncellemesi Bu yılın henüz başında yapılan bu güncelleme Instagram kullanıcılarını oldukça heyecanlandırmış görünüyor. Gelecek için ve gençler için pek çok yenilik vadeden uygulama direk mesaj uygulamasında kullanılmak üzere bir son görülme güncellemesi geliştirdi.

Bu güncelleme ile birlikte kullanıcılar daha önceden direk mesaj yoluyla konuştukları kişilerin en son ne zaman çevirim içi olduklarını görebilecekler. Bu özellik daha önce Facebook ve onun diğer bir mesajlaşma firması olan Whatsapp‘da kullanılmıştı. Bu yönüyle bu güncelleme çok fazla heyecan yaratmadıysa da bir kesim haberleri yanlış anlayıp kimin Instagram’a ne zaman girdiğini görebileceklerini sağlayan bir güncelleme yapıldığını zannetmiş olabilir. Ancak son görülme yalnızca direkt mesajlar sisteminde çalışan bir güncelleme.