Instagram Destek Hattı

Kullandığımız bütün sosyal medya uygulamalarında karşımıza reklamlar çıkar. Bu duruma artık alıştık. Fakat bu reklamlardan kurtulmak ve Instagram reklamlarını engellemek istiyorsanız yapılabilecekleri bu yazımızda bulacaksınız. Birçok kullanıcı Instagram reklamları çıkmasın veya Instagram reklamlarını kapatmak istiyorum diye şikayette bulunuyor. Bizde bu yazıyı hazırlayarak Instagram reklamları nasıl kapatılır konusuna değinmeye karar verdik. Umarız sizleri bu şikayetlerden kurtaran bir yazı olur.

Instagram Reklamları Reklam sektörünün gelişimi dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük bir sıçrama yapmıştır. Özellikle internetin yaygınlaşması reklamların da artmasına ve tabiri caizse kullanıcıların gözüne sokulmasına neden oldu. Birçok kullanıcı sürekli karşısına çıkan bu reklamlardan şikayet etse de bir tamamen yok etmek neredeyse imkansız. Instagram reklamları aynı şekilde her an karşımıza çıkıyor ve çoğu zaman da bizi rahatsız ediyor. Instagram’ın bu reklamlardan büyük gelir elde ettiği düşünüldüğünde yetkililer tarafından bir düzenleme yapılarak kaldırılmaları çok zor görülüyor. Bu nedenle kullanıcılarda kendi çözümlerine aramaya başlamış durumda. Instragram reklamları sorununuzu en aza indirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.

Instagram Reklamları Nasıl Engellenir? Instagram reklamlarını tamamen kaldırmak programlar kullanmadan yapılamaz. Fakat burada göstereceğimiz yöntem sayesinde çok az reklam gelmesini sağlayabilirsiniz.

Öncelikle gelen reklamın sağ üst kısmındaki sponsorlu yazısına tıklıyoruz ve açılan seçeneklerden bunu gizle diyoruz. Instagram gizleme işlemi sırasında nedenini sormaktadır. Bu kısma fotoğraf hoşuma gitmedi ya da bu hesap hoşuma gitmedi diyebilirsiniz. Karşınıza çıkan tüm reklamlara bunu uyguladığınızda bir süre sonra gelen reklam sayısının çok azaldığını göreceksiniz.